Followers

MARI MENABUNG

Wednesday, November 28, 2012

Wordless Wednesday # 18



ni anak buah aku.. namanya aleya zahraa bt zamri..
umur dia baru 5 bulan tp badan dia amat2 sihat.. hihihi
aleya dh besar nnt belajar rajin2 smpi msuk u tau.. ;)

42 comments:

  1. wa, comelnye.. rasa macam nak cubit2 je pipinya..

    ReplyDelete
  2. kalau dpt aleya ni
    memang kena gomol ok
    grm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. mak cik dia sdri ni pun x puas gomol lgi

      Delete
  3. sama macam anak buah sheda bulatnya tuuu. anak buah sheda 6 bulan. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sbab minum ssu badan jer..
      tu yg sihat sgt2..
      blum setahun nk dukung dh lenguh tgn .. huhu

      Delete
  4. aleya menjawab : ok makcik... :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. heheeh.. comel cam makcik dia jgk kan?? ;b

      Delete
  6. tembamnyer pipi...geram. Rasa nak gigit je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... bkn pipi aje..
      tgn tembam, kaki tembam..
      sume tembam..

      Delete
  7. tergamam sekejap bla tngok baby cumil hihihi...cute sgt2

    ReplyDelete
  8. comel la...anak sedara rupenye..ingatkan anak td..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak sdri blum lgi..
      anak tekak ade la.. hihihi

      Delete
  9. umo mcam ni bagi dia conteng2 atas kertas.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xpe sok dh besar knal pensel, knal kertas..

      Delete
  10. wahhhh 5 bulan dah mcm 9 bulan tuu ..

    ReplyDelete
  11. comelnya aleya. mata bulat. O_O

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. msa lahir mata sepet sgt..
      ni dah besar jdi bulat..

      Delete
  12. Malem sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. malam...
      trima kasih..
      udah mampir ke blognya tp nggak bisa comment on your post.. y?

      Delete
  13. alolo comeinyer dier...
    tium kan pp omei dier tu tuk yaya ea..hehe

    -rindu kat ank buah yg jao dimate...huuu-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..
      okey2 dah peluk cium dia utk cik yaya.. ;)

      Delete
  14. comenya... putih melepak! macam makciknya!

    ReplyDelete
  15. comelnye aleya...geram nak ciyom and peyok.hehe.mesti dokong kejap je dah lenguh. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mmg pun..
      dia plk jenis nk berdukung jer..

      Delete