Followers

MARI MENABUNG

Wednesday, April 13, 2011

F.A.M.I.L.Y


sape yg x syg family kan?
sume org syg family sdri..
nak plak bla korg dah kawen n ada ank sdri, da family sdri..
trsangat la happy!
keluarga.. 1 anugerah x ternilai dri Allah SWT.
oleh itu, hrgailah mereka smntra msih ada peluang ni..
wlpun  kta sygkan bf or gf, family ttp yg prtma..
lain la klu pompuan yg dah kawen, kna utamakan suami dia dlu la..
melainkan klu da sbb trtntu yg mnyebabkn dia kna lbihkn fmily dulu..
ermm... pe lgi ye nak ckp?? x tau dah.. kpla kosong..
keje da tp xde mood nk wat la plk!
last but not least, korg lyn je la pe yg aku tulis ni yerr...
dah tau nak taip pe lgi...
time da idea mls nk mghdap pc...
time rjin berblog ni la idea plak keringg..
haishhhh...
last but not least, korg msti tau kan short form tuk family..
just nak share je.. hehehe...
family stand for father and mother i love you.. (^,^)

Monday, April 4, 2011

today is my besday!

happy besday to me!
huhuhu.. x sgka aku dah 24 thun... i cant believe it!
syukur alhamdulillah..
aku diberi pluang lgi oleh Allah utk menumpang dibumiNya...
aku bersyukur jgak sbb di kurniakan keluarga dan rakan2 yg sntiasa da disisi aku..
sntiasa support aku dri blkang...i love all of u very much!!
ermm.. x tau la nak merepek pe lgi..huhuhu... btw hjng blan ni aku dh start final exam.. takut.. mmg takut.. nak kta first time, x jgk.. time diploma dlu dah slalu sgt exam..
hahaha.. klu x xkan la aku ble smbng degree kan??
walau pe pun, aku kn aterjah jgk kasi abis.. huhuhu..
assignment pun dah hmpir siap..pasni aku kna fokus nak study plak..
ssh ni nak study blik after almost 2 years aku tgglkan sgla2nya sbb keje..
tibe2 tmbul rsa ingin smbng blaja blik.. lgi pun skrg stakat diploma mmg ssh nak cri mkn..
nak xnak skrg ni kna la bersusah pyh dlu klu kta nk snang di kemudian hri.. btul kan?? xpe... ssh skrng utk kjyaan msa depan yg berbaloi100000000x.. hehehe...
klu x kta xkn rsa ssh snang hdup kat dunia ni... bla xde sume tu, hdup x mencabar..
eceh2.. ye2 je aku ni.. kna skit cabaran menangis.. hahaha

yes today is my besday.. jgn prcya pda zodiak ni... HARAM!
so aku rsa aku perlu rest kot??
hahaha.. mampos la klu da 10 org pkrja cam aku ni.. tau nak goyang kaki jer..
tp gaji nak.. realiti hdup kan?
sume org camtu.. mnusia x prnh puas dgn pe yg dia da kot??

aku ni dah jauh mrpek la..
x tau nak ckp pe dah..
otak kosong!
pnat.. ashik keje je.... yg kaya bos aku laa..
ok la mau lunch dlu.. daaa