Followers

MARI MENABUNG

Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday # 21



aleya di buli oleh makciknya..... 






5 minit kemudian.....



sory aleya.... hihihi

Monday, January 21, 2013

terima kasih Tuhan atas cinta ini

ANTARA DUA CINTA

"TUHAN,  satukan hati kami kerana-MU
Aku mencintainya kerana agamanya
Jika hilang agamanya
Maka hilanglah cintaku padanya..."

Friday, January 18, 2013

SATU PERMINTAAN


"Jika aku bertemu Tuhan dan diberi kesempatan untuk meminta SATU permintaan, maka aku akan segera memintanya. permintaan dan harapanku adalah "Jika aku ditakdirkan menikah dan bersatu dengan seseorang, aku ingin menikah dengan seseorang yang paling mencintai aku... " dan jika aku ditakdirkan mati hari ini maka aku akan meminta kepada Tuhan SATU permintaan lagi, jika aku dilahirkan kembali aku ingin dilahirkan sebagai manusia yang mencintai seseorang itu sebelum orang lain menyayanginya. Semua yang kujaga selama ini cuma buat seseorang itu... Tetapi jika Tuhan menolak permintaanku, aku pun akan segera meminta permintaan SATU kali lagi.. Aku ingin membasuh kaki seseorang itu saat pertama kali aku bertemu dengannya diakhirat nanti.. Tetapi jika Tuhan tidak mengabulkan satu pun permintaanku, aku hanya berharap seseorang itu akan mengingati dan mengenaliku sebagai perempuan yang cemburu kerana pernah, masih dan akan mencintainya..."


Monday, January 14, 2013

im sharing ~ 2

assalamualaikum semua..
selamat pgi.. happy monday ke monday blues.. hihihi
ari ni mula keje mcm biasa after 2 weeks cuti exam..
wuaa.. sunyi kjp blog..

ari ni nak share 1 benda.. sbnrnya dh lma nk share,
tp x terbuat plk.. jmpa dlm fb..


- BAU YG DATANG DRI BAYI YG BARU LAHIR 
ADALAH BAU SYURGA... -


ptutlaa miss suka bau aleya... suka sgt2.. bau susu masam pn still wangi lgi..
kuasa ALLAH kan.. subhanallah... 


Friday, January 4, 2013

lagu cinta?

assalamualaikum.. pagi semua..
ari ni cuti.. tp bkan saje2 cuti..
nak study.. sok ade paper teori struktur..
tp smpat blog jup.. hihih

entry hari ni.. 
lagu cinta? 
gelak nakal skit.. kehkehkeh
baca je la kt bwh.. nk nyanyi skli pn ble.. ;)


masa mula2 nk start bercinta prnh x rsa mcm dlm lagu ni?
x ksah la lelaki or perempuan..
prnah x? hihihi

ku menunggu by rossa


masa tgh bercinta, trasa mcm dalam lagu ni plak...
btul x?

wanita yang kau pilih by rossa


at the end bercinta, klu gagal
ending camni plak..

hati yang kau sakiti by rossa

hahaha.. tibe2 kuar idea nk buat entry ni..
miss ska lagu2 rossa.. orgnyer pun comel..

ape2 pn, lagu ni jgk yg best..


takkan berpaling darimu by rossa

btul x ape yg dkatakan ni? hehehe
enjoy ya.. ;)

Thursday, January 3, 2013

cuba sebut

assalamualaikum semua..
waa.. today is thursday...
bru lpas 1 paper.. ari keje cam biasa..
miss x prasan dah msuk thun baru rupanyer.. (penangan exam)
msuk thun baru, umur pn baru la jgk.. kihkihkih

baca dialog di bwh...
1 hri tgh keje.. leka study architect drawing utk projek um bachok..

mr. engineer - zahirah...
mz - yer sya..
mr. engineer - kamu buat ape tu..
mz - tgh bngkus nsik lemak.. hahaha.. xla tgh study drawing ni.. knpa? (dh tau tny lgi)
mr.engineer - cuba kmu sebut RAMLAH RAM LUMRAH ALAM  laju2..
mz - monolog dlm hati.. "mr engineer ni xde keje ker.. pot pet pot pet.."
mr. engineer - zahirah, cpat la cba sebut..
mz - yer2 sya sebut ni.. ramlah ram lumrah alam.. ramlah ram lumrah alam.. ramlah ram lumrah alam.. mula2 ok.. at the end.. lam lam lam lam.. bla bla bla.. tergeliat lidah..  okey2 surrender.. hahaha
mr. engineer - terkekek2 dia gelakkan miss.. hahahahaha.. dah2 jgn sebut! rosak bahasa..
mz - elehh.. dia yg suruh tdi x rosak plk bhasa tu... !@#$$%%^&..... hahahaha.. dgn miss skali gelak.. lpat trus drawing pgi lunch.. kihkihkih

haa.. cmna.. ade sape2 cuba sebut x?? cba la jgn malu2 kucing.. hihihi
selamat mencuba..