Followers

MARI MENABUNG

Thursday, August 30, 2012

Fact # 6

More than twice as 

many women 

than men 

eat and crave 

CHOCOLATE



 ble tgk kat sini..-- > 20 Interesting Chocolate Facts




Tuesday, August 28, 2012

HANTARAN - part 5

assalamualaikum semua..
skrg ni kul 11.30. so gud morning la.. hihihi..
ari ni aku nak share hantaran kawen yg aku dah wat..
hantaran ni utk ank jiran aku dia kawen bln 3..
bru skrg aku nk share.. hihihi..
klu nk tgk entry sblm ni ble pgi kt cni - part 1part 2part 3 dan kt sini part 4
sume2 hantaran ni aku wat simple2 je..
sesuai la ngn aku yg kurg kreatif ni..
tp yg pnting dpt puaskn hati org yg nak kawen tu.. hehehe


all the hantaran

tempat ltak cincin

coklat

buah-buahan

baju n seluar

tali pinggang + dompet

kasut

perfume set 

yg ni xtau ape namenyer.. tp confirm mknan.

p/s - kualiti gmbr agk tidak memuaskan sbb ni bkn aku yg snap.. kakak aku yg snap.. dia amik stiap hntran 1 gmbr je.. klu aku mau 5-6 kli aku snap utk 1 hantaran..

Monday, August 27, 2012

Mood - very happy!

assalamualaikum n gud morning..
wuarghhhh! ari ni dah start keje pas smggu cuti raya.
btw, rsanya blum terlmbt lgi nk wish
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin...
utk smua umat islam di seluruh dunia..

okey.. sdah2.. mood sbnrnya happy star dri sblm raya smpi la skrg ni..
hehehe..
nak tau knpa?? 

12 aug 2012
kt umah tgh on9 fb tetiba trsa nk cek email
thennnnnnn............................ trik nafas pnjg2 ok... hihihi
taraaaa..! -->  PANGGILAN TEMU DUGA PENOLONG PEGAWAI KAWALAN ALAM SEKITAR GRED C27 (KEJ. AWAM)



mmg terkejut abis and x expect plk ble dpt wlpun pnngilan interview.. at least dpt la jgk kn...

then... kegembiraan ni berterusann...

continue kt bwh ni,

15 aug 2012 
( this date genap setahun aku kader post from kementerian kerja raya to kementerian kewangan)smpi ofis, trus cek email..rsa nk jerit after see this email... --> PANGGILAN TEMU DUGA PENOLONG JURUTERA (AWAM) GRED J29 




arghhh! aku cubit pipi mmg trasa skit, so aku x bermimpi di siang hri..
ini realiti.... aku bersyukur sgt2..
mmg x disgka2 dpt pnggilan interview smpi 2 plk kn..
dgr citer rmi kwn2 aku yg dpt.. tp date x sma ngn dorg plk..
btw, aku nk ucapkan tahniah kt sape2 yg dpt pnggilan interview n semoga korg success msa interview tu nnt..same goes to me.. ;D

okeylahh.. smpi disina sje ye.. kta kna smngat keje sbb dh nk interview... hihihi.. ;p