Followers

MARI MENABUNG

Thursday, August 25, 2011

my fav blogger...


salam n m0rning to all my frends!

today, i just want to share my fav blogger..
cba teka sape.. guess2..
hehehe... orite2 xnak la bgi korg tertunggu2 kn..
aku ska bca 2 blog ni.. 
1st - kak farah farhan.. owner sarakids.com..
she is the one lactation counselor yg pling famous kt msia ni..
sis farah ni bersemangat mmprjuangkan breastfeeding di klngan ibu2..
sggup prgi merata2 tmpat smata2 utk berkongsi ilmu dan experience about breast feeding..
pndek kata sis farah ni da sifat2 keibuan yg mendalam..
aku sgt kagum ngn dia.. cra dia mendidik anak2 dia..
busy mcm mna pun dia msti akn luangkan msa dgn anak2 dia..
klu nak memasak, kak farah msti libatkan anak2 dia..
part yg pling aku ska, msa dia wat art ngn anak2 dia..
da gallery lgi tuk pamerkan hsil kerja dorg..
aku ska sgt2 bca blog dia.. bla bca je msti tersenyum2, rsa nk nangis pn da..
dlm msa 2 hri je aku ble abiskan baca blog dia.. all the older post aku bca..
sume org tertunggu2 new post k.farah.. even dia busy mcm mna pun msti dia akan update blog dia so that follower dia dpt info2 yg terkini tntang dia..
aku hrp sgt 1 hri nnti aku dpt jdi isteri dan ibu mcm k.farah... aminnn....
to kak farah all the best n gud luck for future undertaking.. eventhough sis farah x knal aku, i will follow ur blog at anytime...
btw, smoga happy slalu wit ur husband, mr.saiful azwan.. kalo slh sorry ye sis..
n also with ur 3 PSA's.. puteri sarah azalea, puteri syasya adalea n putera syafik adrian..
this 3 kids so lucky hav a parents like u sis.. ;D



Friday, August 19, 2011

im back!

owhhh... long time no c..
hehehe... before this, sya agk busy skit..
ngn keje n blaja.. exam la ktakan..
dlm msa x smpi 3 bln aku dh tkr keje..
that's y quite busy..
dh lma x update blog..
ari ni just starting je.. 
warm up dlu before go to the next stage..
orite.. x tau nk tlis pe dah..
otak tgh kosong.. maybe continue next entry.. wait ya..
btw, happy Ramadhan to all Muslim..
ermm.. rsanya ble kot wish slamat hari raya 
sbb da lgi 10 hri kot umat islam akan smbut raya..
InsyaAllah...
ok.. c next time..
da...