Followers

MARI MENABUNG

Thursday, April 26, 2012

post x BeRtaJuK..

"LELAKI yg tidak pernah jatuhkan
lututnya utk solat, tidak berhak menjatuhkan
lututnya untuk menyarungkan cincin ke
jari manis seorang WANITA..."

Friday, April 6, 2012

SAT N SUN

YEAYY!!
this week im free from CLASS!
this week kelas SSE 2193 ~ Engineering Statistics.
my lect.. actually my "LOVELY LECTURER" (hehehe... ;p) cancel that class 1 month's ago..
okey mcm2 plan i nak buat this week... huu too many tp xble nk jln sume laa..
coz i only hav 2 days aje..
ok la hope that u all will enjoy ur weekend ya..
daa... peace!


tibe2 my lect jerit ~ mna pegi sume student2 i ni?? hahaha..
jgn jdi bgitu ok! confirm this week class mmg XDE!!

 

Tuesday, April 3, 2012

jadual sem3

helo sume!
entry kali ni psl jdual sem 3 aku kt utm space..
saje2 je nk share ngn korg sume... klu x fhm, wat2 fhm yer.. hahaha
sblm tu aku nk tny pndpt korg psl blaja smbl keje ni..
msti da -ve n +ve..
tp aku rsa lgi byk +ve kot??


stiap org da pndpat trsndri..
bgi aku keje smbl blaja ni ble gain experience smbl mncrgskan otak korg..
dpt mcm2 knowledge lgi sbb bla bljar, korg akn jmpa mcm2 jnis org..
laki org, bini org, mak buyung (mmg smngt dorg blaja lgi)
n pling best abg teruna ngn kak dara pn da tau.. mna tau lekat 1 ke??
hahahaha.... so noty! btulkan niat ko... tp x slhkan smbil mnyelam minum air?? hahaha..

ok2 dah jauh mnyimpang..
smbng blik........
--->bile keje n blaja dlm 1 msa, kta dpt relate ape yg kta dh blaja ngn keje..
cthnyer, kite blaja n then adaptkan ape yg kta blaja tu dlm keje yg kta buat skrg..
mcm aku, aku smbng degree civil eng, keje aku dlu as designer skrg dh dpt govt aku keje as pelukis pelan jkr.. korg ble fhm kan mksd aku??
klu fhm, very gud!


ok skrg aku share jadual klas aku every week sat n sun..
so penat gilerss..
tp xpe la utk msa dpan sdri..
pnat2 dlu.. eh ssah2 dlu snang2 kmdian.. ngeh2..


haa.. ni la die jadual klas aku.. mmg padat!
kwn2 aku ckp xde life.. xble enjoy..
korg mmg silap... after class je aku ble enjoy kot??
pndai2 la adjust time kan...

p/s ~ kalo rsa kecik sgt ble click kt pict tu yer..