Followers

MARI MENABUNG

Tuesday, August 28, 2012

HANTARAN - part 5

assalamualaikum semua..
skrg ni kul 11.30. so gud morning la.. hihihi..
ari ni aku nak share hantaran kawen yg aku dah wat..
hantaran ni utk ank jiran aku dia kawen bln 3..
bru skrg aku nk share.. hihihi..
klu nk tgk entry sblm ni ble pgi kt cni - part 1part 2part 3 dan kt sini part 4
sume2 hantaran ni aku wat simple2 je..
sesuai la ngn aku yg kurg kreatif ni..
tp yg pnting dpt puaskn hati org yg nak kawen tu.. hehehe


all the hantaran

tempat ltak cincin

coklat

buah-buahan

baju n seluar

tali pinggang + dompet

kasut

perfume set 

yg ni xtau ape namenyer.. tp confirm mknan.

p/s - kualiti gmbr agk tidak memuaskan sbb ni bkn aku yg snap.. kakak aku yg snap.. dia amik stiap hntran 1 gmbr je.. klu aku mau 5-6 kli aku snap utk 1 hantaran..

3 comments: