Followers

MARI MENABUNG

Sunday, December 19, 2010

HANTARAN ~ part 3

asaalamualaikum..
pekaba?? hope sume sihat2 belaka..
now, im back with my new "hantaran" yg dah siap di gubah.. aku nak share ngn korg2 yg explore blog aku, org yg follow or sape2 saje...
sblm ni aku buat hntran tunang ofismate aku sis sufi... ada 2 part ~~ HANTARAN ~ part 1 and HANTARAN ~ part 2

kali ni hntaran abg aku utk dia nikah plak akn jdi tatapan mata korg.. klu ikut date, dia nikah 26.12.2010 kat ipoh, perak.. sanding ari isnin 27.12.2010.. pelikkan sbb ari isnin.. sbb kt sna ssah skit nk book dewan.. sume dh penuh.. nk plak bkl kakak ipar aku ni duk kt sunway city ipoh yg kbnyakannya cina dan india.. so agk ssh utk cri tmpt yg ssuai dlm msa yg sgkat..
lastly, family dia decide wat kt Impiana Hotel..dlm keadaan sdrhna tpi meriah..

tema utk nikah ni hitam n silver tp da putih2 skit.. hand made by myself, my sis n also my brother.. ktorng amik msa lbih kurg 2 mnggu nak siapkan hntaran ni sbb msing2 busy ngn kerja.. berkerjaya la ktakan.. hahahha...
hntaran ni sume 7 item.. yg dah siap stkat ni bru 4.. lgi 3 item tu cam bese la sireh junjung, kek ngn bekas cincin... kli ni agk adventure skit nak design bekas cincin sbb pe la yerr.. sbb mls kot?? hahaha... bkn pe kdg2 tu kekeringan idea.. tibe2 hlang bgitu jerr... huhuhu..

ok la mls nak berceloteh pnjg2.. aku upload pic hntran yg dh siap.. yg slbihnya akan di share bla dh siap.. orite??
later aku upload bekas cincin, cklat ngn sireh junjung..
enjoy yaa!

minyak wangi...


losyen tgn with shower cream...


jam tangan ni hsil gubahan abg aku sdri.. tgn aku da sntuh skit2 je... hahaha

sje nak bgi peluang abg aku nak tnjuk bakat terpendam dia tu... huhuhu

gubahan bunga atas bakul ni hand made by myself la.. zahirah.. hahaha

ni antara hantaran yg dah siap di gubah.. cantik plak aku tgk.. hehehe

cantikkan?
trpaksa puji diri sndri sbb xde org yg nak puji.. hahaha..
sng klu pndai wat sdri ble jimat duet..
x yah mmbazir nak upah kt org..
ermm.. sesape yg nak mntak ktorng gubah ble..
amat dialu2kan.. hrga aku bgi kawan2 laa..
hehehehe....

skrang sume org pndai bab2 gubah hntran ni..
sume depends on their creativity to decorate...
lgi bgus klu pndai main kaler.. n jgn trlalu ikut tema tkut nnt tenggelam..
biar bgi kontra skit kaler tema ngn brang yg nak di gubah..
pesan aku jgn terikat dgn kaler tema...
ikut kreativiti sndri...
berleter lgi... hahahaha...

ok lah.. smpi disini sje..
next, aku akn share hantran tunang abg aku..
pic aku x copy lgi..
da dlm pc..
maybe next time will be continue with part 4 plak ye..
daaa....
enjoy ya!

2 comments: