Followers

MARI MENABUNG

Monday, January 14, 2013

im sharing ~ 2

assalamualaikum semua..
selamat pgi.. happy monday ke monday blues.. hihihi
ari ni mula keje mcm biasa after 2 weeks cuti exam..
wuaa.. sunyi kjp blog..

ari ni nak share 1 benda.. sbnrnya dh lma nk share,
tp x terbuat plk.. jmpa dlm fb..


- BAU YG DATANG DRI BAYI YG BARU LAHIR 
ADALAH BAU SYURGA... -


ptutlaa miss suka bau aleya... suka sgt2.. bau susu masam pn still wangi lgi..
kuasa ALLAH kan.. subhanallah... 


29 comments:

  1. bau bayi yang baru lahir ni lain dr yang lain..

    ReplyDelete
  2. suka cium bau baby...wangi jer...
    rindu nak cium bau baby...

    ReplyDelete
  3. eh? betul ke zahirah..? sy ingatkan bau darah..

    ReplyDelete
  4. suke gak bau baby..tp tkut nk cium slalu sbb nnt dia rimas,,,,hahaha :D

    ReplyDelete
  5. ituari wak baru je cium cucu wak chomeyy tuuu.., Ehhhee

    ReplyDelete
  6. aah ...
    sbb tu bayi baru lahir jika meninggal kita akan bau wangi seharum wangian dlm syurga .. sbb rohnya terus melayang ke dalam syurga ! ;)

    ReplyDelete
  7. Memang besh kn bau baby.Sha pon ske.Baru sha taw pasal bau dr syurga tu.Patutla besh sgt3. :)

    ReplyDelete
  8. salam miss zahirah :)

    menarik kata2 tu..bila difikir2kan ada betulnya..sbb bayi masih suci x ada apa2 dosa kn...:)

    ReplyDelete
  9. owh. patutlah bau baby ni lain macam kan. hehe. nak tnya, ni kakak zamir ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. soalan dijwb.. yer ni kakak zamir.. huhuhu.. terbocor sdahh... kihkihkih

      Delete
    2. masa mula2 add miss pn, kite mcm dah agak2 ni adik badik zamir..

      sekali betul.. keh2..sbb kite x fren pn kt fb dgn dia..kenal gitu2 je..

      Delete
  10. eh tak la,tu bau bedak johnson baby mmg la wangi..hehe.. sbnrya bau baby takde la wangi,cuma ianya adlh perumpamaan, sama halnya dgn bau mulut orang yg berpuasa seperti bau kasturi (disisi Tuhan-Nya)..
    ... kot?... Wallahua'lam

    ReplyDelete
  11. btul3..sb tu suke bau bby..
    suke tium2..hehe ;p

    ReplyDelete
  12. Haaaa...memang pun bau baby best ! confirm cium banyak kali punya...hehehe

    ReplyDelete
  13. bayi memang bau susu masam ye awak?

    ReplyDelete
  14. Eh yeke? Tak pernah dengar pulak camtu. Tapi rasanya memang ramai suka bau baby :D

    ReplyDelete
  15. bayi...xder dosa lagi..mmg wangi.

    mselim3

    ReplyDelete
  16. kannnn. ada dgr jugak kat fb ramai yang share..

    ReplyDelete
  17. bukan setakat bau bayi, tengok muka bayi tu rasa macam tak puas... huhuhuhu

    ReplyDelete
  18. btol tu sis..
    acik suke cium quan..
    wangi jew..
    hehe

    ReplyDelete
  19. rindu akk nk cium baby..alahaiii wangi:)

    ReplyDelete
  20. suka bau bayi..lebih2 lagi bila diorang pakai bedak johnson baby :)

    ReplyDelete
  21. a'ah pernah dengar ustaz ckap cm tu.,

    ReplyDelete