Followers

MARI MENABUNG

Monday, April 4, 2011

today is my besday!

happy besday to me!
huhuhu.. x sgka aku dah 24 thun... i cant believe it!
syukur alhamdulillah..
aku diberi pluang lgi oleh Allah utk menumpang dibumiNya...
aku bersyukur jgak sbb di kurniakan keluarga dan rakan2 yg sntiasa da disisi aku..
sntiasa support aku dri blkang...i love all of u very much!!
ermm.. x tau la nak merepek pe lgi..huhuhu... btw hjng blan ni aku dh start final exam.. takut.. mmg takut.. nak kta first time, x jgk.. time diploma dlu dah slalu sgt exam..
hahaha.. klu x xkan la aku ble smbng degree kan??
walau pe pun, aku kn aterjah jgk kasi abis.. huhuhu..
assignment pun dah hmpir siap..pasni aku kna fokus nak study plak..
ssh ni nak study blik after almost 2 years aku tgglkan sgla2nya sbb keje..
tibe2 tmbul rsa ingin smbng blaja blik.. lgi pun skrg stakat diploma mmg ssh nak cri mkn..
nak xnak skrg ni kna la bersusah pyh dlu klu kta nk snang di kemudian hri.. btul kan?? xpe... ssh skrng utk kjyaan msa depan yg berbaloi100000000x.. hehehe...
klu x kta xkn rsa ssh snang hdup kat dunia ni... bla xde sume tu, hdup x mencabar..
eceh2.. ye2 je aku ni.. kna skit cabaran menangis.. hahaha

yes today is my besday.. jgn prcya pda zodiak ni... HARAM!
so aku rsa aku perlu rest kot??
hahaha.. mampos la klu da 10 org pkrja cam aku ni.. tau nak goyang kaki jer..
tp gaji nak.. realiti hdup kan?
sume org camtu.. mnusia x prnh puas dgn pe yg dia da kot??

aku ni dah jauh mrpek la..
x tau nak ckp pe dah..
otak kosong!
pnat.. ashik keje je.... yg kaya bos aku laa..
ok la mau lunch dlu.. daaa

5 comments:

  1. adoi yang tak tahan love2 plak tu! haha!
    btw, gd luck in ur exam k!

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Zahirah!! Semoga berjaya in ur work + ur study!! Chayok3!!

    ReplyDelete
  3. Share your blog , music , event and status today
    Go to http://askfriend.net/app/ to register
    and get bestest hosting offer ever
    host @ askfriend.net
    See now http://askfriend.net/host/

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday. Long live the blog owner ....

    ReplyDelete