Followers

MARI MENABUNG

Thursday, November 29, 2012

aku to miss

assalamualaikum semua..
as usual.. gud morning and happy works 
for those yg bkrja n happy study for those 
yg bergelar students.. hehehe..
panjang plak nk wish gud morning je pun..

"aku to miss..."
mesti korg sume tertanya2 entry pasal ape ari ni? hehehe...
meh2 i explain...
entry2 sebelum ni, owner blog yg comel ni ( ehh comel ke?? agkt bkul sdri lg.. hahaha)
membahasakan dirinya sebagai AKU... yerr AKU... A+K+U... again.. AKU...
sbnrnya owner blog ni pun rsa x selesa bila membahasakan diri dgn AKU.. 
x manis la.. kta kan perempuan ..
ye la.. sebabnye pembaca blog ni maybe trdiri drpada pelbagai peringkat umur..
mcm x sesuai, x sedap bla dibaca kan?

so owner blog ini decide nak tukar la dari AKU tu ke MISS..
ok x?
sape stuju angkat siku.. hihihi..
jgn marah tau.. gurau2 aje..

okeyla.. smpi cni je.. entry pendek je ni..
mlm nnt kna rajinkan diri wat asaimen plak..
arghhhh... malasnyer.. tp perjuangan harus diteruskan... ;)
ok2 that's all...
bye2.. assalamualaikum...


sayang puteh... ;)
saje share gambar ni... hihihi

42 comments:

  1. anna pon bermula dulu dengan AKU.. tapi sekarang dah tukar dan bahasakan diri 'ANNA'..rasa selesa juga.. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah anna.. lebih selesa bahasakan "zila" sbb bila nak bahasakan kt adik2 dan org lebih besar guna "aku" rasa mcm janggal

      Delete
  2. sha gune saya.hehe.memang x selesa kalo guna aku kecuali kalau dgn orang yg start bahasekan diri aku.tu pon kadang2 bile sha start guna sy diorang pon terikut2. :)

    ReplyDelete
  3. qira masih menggunakan Aku . . mmg ingat nak tukar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2.. take ur time..
      tukar ni pun sbb x selesa..

      Delete
  4. puteri pun mula2 dulu dengan aku..tapi lepas tu terus bertukar kepada puteri..hehe

    ReplyDelete
  5. boleh je.. dulu pun kita bahasakan aku bila tulis entry, skg dah tukar "zila"

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhsakan diri sya ble.. name..
      tp sya plh miss.. ;)

      Delete
  6. ok jer..tpi sya still guna aku sbb rasa mcm bercakap dgn diari versi org lain boleh baca tpi bila bercakap dgn org yg komen guna saya la.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan.. sbb alam maya kot..
      sbb tu kdg2 bhsakan dri dgn akui x rsa janggal sgt..
      mgkn bgi sstengah org je la

      Delete
  7. boleh aja miss.. janji panggilan yg elok utk diri kan kan.. hehehe sweet je

    ReplyDelete
  8. semua tu atas keselesaan masing2 sis...hehehe akak ok aje mana2 pun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. sya x selesa gna aku tu.. cam kasar jer.. sbb decide nk tukar ni.. ;)

      Delete
  9. wak tengok sedap je kucing tu titunn.. ehhhEee

    ReplyDelete
  10. salam singgah peminat kucing ^__^

    ReplyDelete
  11. ok. dah angkat tangan. setuju! hehe. btw dah update entri. hehe

    ReplyDelete
  12. salam miss
    Ok je...yg penting hati mau baik..miss tq sudi lapangkan masa di tempat tirana aduka..tqvm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      sma2.. in shaa Allah, ade msa nnt miss dtg lg blog TA.. ;)

      Delete
  13. xnk miss..nak cik..hehe ;p
    ok jeee

    ReplyDelete
  14. Amboii,,miss..haha
    Btw,,comel kucing :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. comel kan..
      time mngada2 mmg cmtu..

      Delete
  15. cumilnye meow tu hihii...rerajin asignmen ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. mmg comel klu x bkn kucing namanyer kan?? ;b

      Delete
  16. Replies
    1. tido atas toto..
      buat2 tido sbb asnap gmba dia.. nyampah.. -,-

      Delete
  17. Replies
    1. hihihi.. ok shedameor..
      jnji kta selesa kn..

      Delete
  18. Guna aku je untuk sume peringkat umur. Hehehe. Tapi betul jugak kan? Reader kita ni macam2 peringkat. Err tapi kalau nak fit utk sume susah jugak. Ikut je la keselesaan kita. Sbb entry tu kan utk public. Kang bila komen2 baru la guna kata ganti diri yg bersesuaian. Err ini pendapat je :P

    Kalau ikut omputih, sume guna I, kan senang :D

    ReplyDelete
  19. dah angkat siku! nampak tak nampak tak? haha! em, oke je... miss sweet jugak.. :)

    ReplyDelete