Followers

MARI MENABUNG

Friday, December 14, 2012

makcik & honda freed putih

assalamualaikum..
salam pagi jumaat... bestnyer sok cuti 
(owhh lpa plak ade kelas.. bla la dpt mnikmati hri minggu xpa gangguan??)

makcik & honda freed putih...
kisahnya begini.. 14 februari 2012, pkul 6.30-6.50ptang..
kete miss tlah digesel oleh makcik dah honda freed putih dia.. 
ehh honda freed je..  makcik tu x pn..
si makcik dgn honda freed dia mkn jalan byk sgt, miss xble nk kedepan dah...
msa tu berselisih.. kete byk sgt.. time blik keje...
rsanya makcik ni dia main hentam je janji lepas.. tp x sedar dia dah gesel kete org..
menjerit la dlm kete.. marah even gesel ckit je.. honda freed makcik tu truk kot sbb dia yg jln menonong je.. sure n confirm kete dia ade kesan gesel dri dpan smpi blkang.. 
miss ckit jer.. kt bhgian blkng..
dah la gesel, lari plak... owhh makcik sgt baik hati.. 

haa.. ni very the surprise.. 2 hri lpas ble terjmpa kete makcik tu.. dia mcm prsan kete miss.. sbb tiba2 dia trs masuk simpang.. setahu miss umah dia trun bukit lgi.. nak lari la tu... ish3
makcik, i ingt lg tau no pndftran kete makcik tu.. WUD 74 tut tut..
makcik, ikutkn hati sya nk kejar makcik tp niat x kesampaian sbb blkang miss ade kete abg/pakcik peronda polis.. x psl2 nnt miss plk yg dikejar.. hahaha..

"makcik, sya nk ckp ni... klu makcik ade terbaca dgn x sngaja entry ni, sya nk makcik tau sya xnak marah2.. sya tau klu sya marah pn blm tntu makcik ingt, mgkn buat2 lpa or whatever.. cma sya x puas hati knpa lpas gesel kete sya makcik lari mcm tu je? klu makcik rsa sya salah or makcik x bersalah knpa makcik lari lpaskn diri? makcik, bkn sng sya nk dptkan kete tu.. keje 3 thn bru ble beli.. sedih tau! huu.. 
makcik, pesan sya jgn gesel2 kete org dh.. nk gesel pn jgn main lari2 laa... geram tau!
nasib baik la hati ni suci lgi murni klu x mmg wat report polis dh.."

okeylah.. stop cni jer.. sedih plk tibe2.. hihihi ;b
bye2.. assalamualaikum.. 

23 comments:

  1. apa la makcik ni..
    dah salah, nak lari pulak...
    dia ingat main polis sentri pa ka...
    huh..
    sakit ati betol ngan orang macam ni..

    ReplyDelete
  2. Adoila.Saba je la miss.Kalo kat jalan ni, memang cmtu.Kalo kte x buat salah.Orang cari pasal plak ngan kte.

    ReplyDelete
  3. bukan salah kan wanita, tp biasanya pemandu wanita kurang cekap berbanding lelaki...

    ReplyDelete
  4. sbar yea miss...
    geramnyer..acik plak yg emo..
    huhu

    ReplyDelete
  5. bnda jd dh pon...ap blh bt...ap la mak cik tu...

    ReplyDelete
  6. perghhh kalau ena memang cari manusia tu... ena dulu ada budak ni, xade lesen kereta lagi.., undur tak tengok belkang, then kena kete ena.. memang ena bg cukup2.. kesian mak bapa dia

    ReplyDelete
  7. hahaha mampu gelak je hahhaahahha

    ReplyDelete
  8. Ish geramnyaaa kalau kena macam tu. Boleh pulak dea buat taktau je ek? Agaknya miss tunjuk muka garang sgt kut. Hihihi :P

    ReplyDelete
  9. ee..sukati je makcik tu..esok2 jd kt dia balk br tau..

    ReplyDelete
  10. ish² makcik ni boleh buat taktau macam tu jer..

    ReplyDelete
  11. ni makcik bercakap.. nak, makcik mintak maapp.. makcik bukan ape.. tadi makcik sembelit.. tu yang tak menyempat.. makcik betul2 mintak maap.. nanti anak dtgg ke pejabat makcik n ckp je bape kos repair tu.. makcik tanggung..

    macam mne? ada sejuk ka? hahahaha

    ReplyDelete
  12. adus...makcik tu bule lari lak..adoi..!! hangin krole kalo kna bat camtu...no.plate da dpt..le report tu wak..

    ReplyDelete
  13. -_-" Makcik...oooo makcik...awat wat perangai macam tuh...

    ReplyDelete
  14. hehe..aku wakilkan makcik tu mintak maaf kt ko la :)

    ReplyDelete
  15. dia tau dia dah buat salah sbb tu dia lari..

    ReplyDelete
  16. nape tak buat report polis je?? boleh claim insuran mak cik tu

    ReplyDelete