Followers

MARI MENABUNG

Monday, November 14, 2011

malam ini ber3 shj..

bosannyer mlm ni... BOSANNN....... 
kt umah tggl ber3 jer.. yg lain dah bwk dri.. yg lain tu adik bradik aku trmsuk kucing aku...
ye laa.. kucing aku tu time2 cmni dia tido plak.. dah tu demand nk ats katil jer...
ok back to the story... skrg kt umah tggl aku, mak aku ngn ayah aku..
sunyi je umah... nak tggu kmpl blik rmi2 mmg ssah... ye la msing2 ada agenda sdri...
ok la korg msti trtnya2 kmna prginya adik brdik aku yg lain kan?? hehehehe.. baik2 aku tulis ni..
abg aku da kawen so msti la nk da life sdri with his beloved wife...
sblm ni dorg duk umah parents aku so xde la sunyi sgt... tp smntra jer pas 6 blan kawen dorg pndah sbb tmpt keje kakak ipar aku jauh sgt dri umah aku.. sian plak dia nak berulang alik kan...
ok next.. kakak aku.. dia keje ngn kontraktor.. dlu duk opis wat quotation n documentation.. tp skrg dia kna transfer ke site nilai... ada on going project.. so wat msa ni dia duk umah abg aku kat puncak jalil.. tggl la aku sensorang... huhuhu... main ngn kucing je la ko zahirah... dia pun xde kawan.. sorg2 jer..
next, adik aku plak... dua org.. dua2 duk asrama.. tp nsib baik la dkat jer.. n dorg dpt u yg sma.. upm serdang.. dkat jgk ngn umah abg aku kt puncak jalil... sorg amik veterinar tp yg lgi sorg x dpt dkenalpasti course pe yg dia amik kt sna.. muahaha.. nmpk sgt ko bkn jnis jga tpi kain org.. bgus ko zahirah...
hurmmm.... bosan2.. nak surf internet pn x tau pe yg aku nk search.. assignment jgn ckp la bertmbun..
tp x larat aku nk wat.. pnat la siang tdi dah keje... huh! nk watpe ni.. kucing aku x bngun2 lgi...
kang org dh msk tido dia dok mengiau2 kt bwh... 
nak berblog pun, aku ni x pndai nk menulis sgt... ayat x power.. sbb tu single lgi.. hahahaha..
ok xde kaitan pe2 pun.. jgn merepek zahirah...
ok la... kucing aku dah bngun... tugas aku serve dia mkn plak... untung la ko kucing.. klu la dlu adik aku x amik ko, pe jdi kt kau agknyer skrg yer?? huhuhuhu....
ok2 dah.. publish post cpat.. then gi bgi mkn kucing kau... baby2 come to me.. mommy suap mkn ni..
miaww2... ;p
sdah la tu jgn byk merepek... ok everyone gud nite n hav a nice dream.. daaaa

aku ska lagu ni.... aku tau suara aku x semerdu j.lo... pduli pe aku.. ada aku kesah???
 ~~ Natasha Bedingfield ~ Soulmate

No comments:

Post a Comment