Followers

MARI MENABUNG

Wednesday, June 5, 2013

Wordless Wednesday # 26


bila dah malas nk study ini la jwbnyer.. kihkihkih

33 comments:

  1. dah lama x pegang kalkulator formally utk kira2 begini..
    :)
    salam kenal dari saya

    ReplyDelete
  2. Siapakah gerangannya itu wahai MZ... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... dia adelahh tutttt... hahaha.. ;b

      Delete
  3. itu scientific calculator ke financial calculator..kalau financial rasa mcm nak muntah belajar tak pandai2 gak..scientific boleh ler tahan lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. scientific calculator..
      brand casio.. up skit dri version 750

      Delete
  4. ada kira2? lagi la malas nak study.. hehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...zahirah :)

    biasa laa student..mesti ada masanya akan mengalami rasa malas mcm tu kan?

    ReplyDelete
  6. Salam.. nk mintak tlg LIKE page ni blh? =)

    AZ Collection ada menjual pelbagai jenis tudung AKEL bidang 50' dan 60'.. Nk tempah kraf felt pn blh.. Jom singgah sini..

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Terima Kasih.. =)

    ReplyDelete
  7. kalo kalkulator ade games dan bole on9, syok jugak study..heheh

    ReplyDelete
  8. salam...
    tul tu..nsib bek kalkultor tu xde leh men game ke..hehe ;p

    ReplyDelete
  9. wah, ni kerja dia kan..
    hahahhahaa..
    samalah ngan anna, kalo malas ni la akan jadi..

    ReplyDelete
  10. Salam.

    ADI? hehehe

    Kita pun, dah sempit sgt dalam kepala ni, ha, kejanya menonyoh kalkulator tu,ekeke. Taip nama sndiri..kdg2 duk buat smiley. Pastu, letak kepala kat meja..terus..krooohhh,hehehe

    ReplyDelete
  11. Owhhh cmne ke klj mls..dah2 jgn mls tau...

    ReplyDelete
  12. Dulu pyka mcm sis jgk la kalau mlas stdy . Mcm nie la kjanye . Haha

    ReplyDelete
  13. Hehehe.Sabo je la.Same la ngan sha dulu.Kalkulator saintifik jadi tempat berchatting ngan kengkawan. :)

    ReplyDelete
  14. salam..hai miss engr 2b :)
    caiyok2! civil eng kah??
    kalau yea, kite serupe...ex utm..
    wahhh bestnya dpt keje ngn KKR kan..
    ade keje 0 amik sy yea..hihihi

    ReplyDelete
  15. amboi Adi.sapa la agaknya tu yea..hehe

    ReplyDelete