Followers

MARI MENABUNG

Thursday, January 26, 2012

sharing is caring...

assalamualaikum n gud afternoon to all bloggers, readers and etc..
how ur day? is it shinning or glooming??
hehehe.. bese la tu hujung2 blan ni byk sgt prkra2 yg nk disetelkan...


stlah skian lma aku x berblog, now im back with 2nd entry for 1st month in 2012..
entry kali ni bese2 je.. just nak share something yg aku sdri tgh gna skrg ni..
nak tau pe dia?? akak2, adik2 n makcik2 kt luar sna msti ska pnyer la klu aku bg tau pe bndanyer ni..
hehehe... ok2 aku bg tau pe dia ~~~ > RONASUTRA MINERAL POWDER..
rsanya smua org dah tau psl product ni n msti rmi yg dh pki powder ni...
1st time aku nak bli mcm ragu2 sbb bedak ni dlm bntuk powder.. aku mngaku yg aku sdri x pndai, x reti n x prnah pki bdak yg berbentuk powder n jnis 2 in 1 sbb bdak ni da combination antara foundation n powder.. tp xpe sbb ronasutra da jual berus utk bedak ni.. ronasutra kabuki 
ronasutra ni ada 5 variasi colour ikut tone kulit.. n terbaru da lgi 1 product bru 5 variasi colour di jual dlm 1 set, thats mean dlm smggu korg bleh tukar2 la.. sok pki tone kulit cerah, next pki tone kulit pinkish n strusnya ikut ska ati korg la..
korg ble tgk 5 variasi kaler yg da jual skrg ni trmsuk new product.. just click kt link ni
ronasutra mineral powder 

korg ble plh ikut skin colour.. aku skrg tgh pki no 1 cream peach..
rsanya nak try yg lain plak pasni.. maybe natural ker.. klu x try kta x tau kan.. hehehe
sgt best bla pki.. kulit rsa gebu jer.. halus.. n pling aku ska menjimatkan duit sbb x yah bli foundation dah.. mcm aku ckp tdi mineral powder ni dah da ngn foundation skli.. 2 in 1 laa....
kpd sesape yg blum cba lgi bleh la try.. aku bli pun online kat website ronasutra tu la.. ( link yg aku bgi kt ats tu..) free postage plak... hehehe...


okey... hbis sdah.. nak rehat jup...
kul 2 smbng keje blik.. daaa..


P/S ~ jgn lupa yer.. cuba tau!

No comments:

Post a Comment