Followers

MARI MENABUNG

Thursday, October 27, 2011

10 Famous People Who Look Like Pets...

Flava Flav and a Gremlin


Jack Black and a French Bulldog


Dog The Bounty Hunter and a Lion


Hitler Cat


Josh Hartnett and a Golden Retriever


Taylor Lautner and a Llama


Prince and a Miniature Pinscher


Tina Turner and a Chow Chow


Wilfred Brimley and a Cat


Mark Zuckerberg and an Elephant Seal

ari ni aku post 10 famous people who look like pets..
sama ke?? aku tgk da yg x sama.. pndai2 je dorg ni padankan..
x ksah la.. pe pun ciptaan Tuhan tu msti da kelebihan n kekurangannya..
disebalik ciptaan tu msti keistimewaanya.. so kna la bersyyukur dgn pe yg da..
ermm.. pe aku ckp ni.. ish!
okeyla x nak merepek lebih2.. tgk la ye pic2 ni..
enjoy! ;)

3 comments:

  1. err...mcm tu pulak..huhu..=='

    ReplyDelete
  2. hahaha.. mcm2 kan..
    ble plak smakan ngn binatang..
    anyway, salam prkenalan..
    bgus aiez pnya blog...
    semua tu realiti hidup..
    ble jdikan pngajaran dlm hidup.

    ReplyDelete
  3. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete