Followers

MARI MENABUNG

Thursday, May 5, 2011

HAPPY!

happy...!
sume org ada perasaan tu kan..
trmsuk la aku.. meh cni aku nak share skit kt u all..
just now i dpt call from minconsult..
cba teka pe dia??
hehehe.... tdi kta nak share tp suh teka plak..
mna 1 ni?? ish!
hahaha... ye la2.. aku share ngn korg ye.. 
tu pun klu da yg bca blog aku ni..
aku dpt offer keje kt minconsult...
something i didn't expect it will happen..
bcoz before this byk gak interview aku gi...
da jnji nak pggl interview lgi.. tp ngn manager plk.. tp xde pun!
mgkn skdar mimpe je kot?? huhuhu
da yg nak offer immediately.. 
tp aku trpksa tolak elok2 bkn sbb sombong tp aku kna ingt that im still working my recent company.. 
that's means, aku msuk dgn cra baik, 
so aku nk kuar ngn cara baik..
x elok la klu wat taik kt company lma 
sbb start dri company ni la pengetahuan aku smakin berkembang..
learn something new.. gain various experienced.. 
jdi kan aku sorg yg independent..
sume kna wat sdri... klu x tau bru tny.. 
kdg2 smpi kna marah ngn client.. tp kna la sabar..
sbb itu bidang yg aku pilih.. engineering.. 
actually, engineering ni x la tough sgt sprti yg org lain ckp..
bgi aku klu dh minat tu, just go ahead.. 
no turn back.. hahaha.. ckp pndai!
ermm... by the way, aku dh xde mood nak keje sbnrnya.. 
tp nsib baik la keje aku dah xde..
tggu client bgi drawing.. tp lmbt sgt.. x larat dah aku nak call..
goyang kaki je laa..
ok fine! aku dah x tau nk mngarut pe..
sok aku cuti.. da date ngn mmbe baru... hehehe..
tp sblm tu aku kna gi pj dlu amik offer letter...
last but not least, doakan yg terbaik utk aku yer..
smoga pe yg dihajati akn tercapai.. aminnn....

No comments:

Post a Comment